تاریخ انتشار: شنبه 1396/04/17 - 16:36
کد خبر: 240278

وعده ربیعی برای اصلاح طرح "کارورزی"

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران از وعده وزیر تعاون برای اصلاح طرح "کارورزی" خبر داد و گفت: خواسته ما از دولت این است که طبق قانون حقوق و مزایای حداقلی را برای کارورزان در نظر بگیرد.

خبرنامه دانشجویان ایران:  دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران از وعده وزیر تعاون برای اصلاح طرح "کارورزی" خبر داد و گفت: خواسته ما از دولت این است که طبق قانون حقوق و مزایای حداقلی را برای کارورزان در نظر بگیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق،‌ هادی ابوی دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران اظهار داشت: به اجرای طرح کارورزی انتقادات زیادی از طرف تشکل‌های کارگری وارد بود که البته وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در سفر به خراسان‌رضوی قول تغییر و اصلاح آن را به نمایندگان بخش کارگری داد.

وی بیان کرد: یکی از ایرادات بسیار مهمی که به طرح وارد می‌شد این بود که تنها بیمه مسئولیت اجتماعی شامل کارورزان می‌شود و این در حالی است که توقع برقراری مستمری و برخورداری از مزایای تأمین اجتماعی نیز از آن‌ها می‌شد.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران خاطرنشان کرد: هم اکنون آمارهایی از ثبت نام 60 هزار نفر در طرح کارورزی اعلام شده اما این موضوع دارای اهمیت زیادی نیست مهم‌ترین مسئله این است که تعداد پذیرندگان این افراد به چه میزان است.

ابوی تاکید کرد: آمارها حکایت از این دارند که در خراسان رضوی حدود 151 کارگاه به عنوان پذیرنده ثبت نام کرده‌اند و این موضوع نشان دهنده این است که ظرفیت خالی کار حتی برای کارورزی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه متأسفانه هم اکنون وضعیت به گونه‌ای است که انباشت بیکاران سبب شده افراد با هر وضعیتی مایل به رفتن سر کار باشند، تأکید کرد: خواسته ما از دولت این است که طبق قانون حقوق و مزایای حداقلی را برای کارورزان در نظر بگیرد و علاوه بر این با توجه به اینکه این افراد در واقع در حال گذراندن دوره آموزش خود هستند به آنها کار ارجاع داده نشود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top